Hlavní obsah

Po Vonnové se Subbanem je tu další hvězdný sportovní pár!

Toronto/Praha

Po hokejistovi P. K. Subbanovi s lyžařkou Lindsey Vonnovou, kteří se už dokonce zasnoubili, je tu další hvězdný sportovní pár. Po měsících spekulací přiznali šestadvacetiletý kanadský hokejový obránce Toronta Morgan Rielly a jeho o čtyři roky starší krajanka, bývalá veleúspěšná krasobruslařka Tessa Virtueová, že jsou spolu. Informovaly o tom stránky nhl.com.

Foto: Profimedia.cz

Bývalá vynikající kanadská krasobruslařka Tessa Virtueová.

Článek

Rielly, mistr světa z roku 2016, se dal s Virtueovou, která mezi lety 2010 až 2018 vyhrála na ZOH tři zlaté medaile a celkem má z akcí pod pěti kruhy pět cenných kovů, dohromady v lednu, kdy se poprvé ukázali i ve společnosti. Že jsou ale s trojnásobnou mistryní světa spolu, zadák Maple Leafs oficiálně přiznal až nyní.

„Ano, jsme spolu a momentálně se snažíme společně přežít karanténní období," potvrdil Rielly. Narozdíl od Subbana s Vonnovou by však své soukromí nechtěl tolik propírat na veřejnosti.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Kanadský obránce Morgan Rielly.

„Nechtěl bych o tom moc mluvit. Jsem však opravdu rád, že nebudu v tomto období sám. Právě teď je důležité prožívat to společně s někým blízkým. Čekají nás těžké časy a všichni potřebujeme cítit oporu," dodal Rielly.

Virtueová, jejímž krasobruslařským partnerem byl Scott Moir, ukončila kariéru loni po dlouhých dvaadvaceti letech.

Reklama

Související témata: