Hlavní obsah

Hvězdné posily z NHL v Třinci? Dohoda je na spadnutí

Detroit/Praha

Sezona pro hráče Detroitu skončila kvůli pandemii koronaviru už v březnu, takže se není čemu divit, že hráči mají chuť se rozehrát před startem nového ročníku NHL třeba i v jiných soutěžích. Český útočník Filip Zadina by se například mohl představit pod vedením svého otce, který je asistentem trenéra Varadi, v týmu Ocelářů z Třince.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Filip Zadina na tréninku české hokejové reprezentace.

Článek

Zámořský web mlive.com přišel s informací, že by se Zadina a další mladý talent, hrající za Red Wings, Joe Veleno, mohli rozehrát před startem nového ročníku NHL, který je naplánován až na prosinec letošního roku, v české extralize.

Generální manažer Detroitu, Steve Yzerman tuto variantu nevyvrátil. Problémem by mohly být vysoké pojistky hráčů, ale kluby údajně jednají o jejich úpravě. Zadina se naposledy na ledě představil na začátku února, kdy si v zápase proti New York Rangers zlomil kotník. V březnu měl opět naskočit do zápasového kolotoče, jenže okolnosti mu to nedovolily.

Veleno by se na sever Moravy jistě vracel rád, má na něj totiž dobré vzpomínky. Na přelomu roku vybojoval s mládežnickým výběrem Kanady zlato na mistrovství světa juniorů konaném v Ostravě, a právě v Třinci.

Zda jsou zvěsti o příchodu mladých talentů pravdivé, by mělo být jasné v nejbližších dnech.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články