Hlavní obsah

Hejduk přivítal dvojčata gólem

DENVER

Vítězným gólem do sítě Minnesoty oslavil novopečený otec Milan Hejduk sobotní narození dvojčat Marka a Davida. Hejdukova manželka Zlatka přivedla oba chlapce na svět ve specializované denverské porodnici těsně před sobotní půlnocí, i když původní termín porodu byl podle amerických lékařů o deset dnů později.

Foto: Archiv

Útočník Colorada Milan Hejduk (druhý zprava) v obležení spoluhráčů.

Článek

"Narození dětí je pro mě něco neuvěřitelného a musím přiznat, že hokej mi v této chvíli nepřijde důležitý, " přiznal po utkání pyšný otec, za nímž letěli za oceán i rodiče, těšící se na vnoučky.

"Nevím, co udělám s pukem, ale asi ho pro kluky schovám celý," smál se Milan Hejduk nápadu na rozpůlení, aby každý ze synů měl památku.

Vítězné trefy umí

Colorado uspělo i bez kapitána Sakika, který má přeraženou čelist. Český útočník se trefil v přesilovce z ostrého úhlu a byla to už jeho 181. gól během 5,5 let v coloradském dresu, dvacet procent z těch branek rozhodovalo zápas.

"Je příjemné dávat branky i radovat se z vítězství, ale nelze to srovnat s pocitem, když přijdou na svět vaši synové. Přeju si pro ně a také pro ženu hlavně zdraví, jsem prostě šťastný táta," prohlásil olympijský vítěz z Nagana.

Reklama