Hlavní obsah

Neuvěřitelné, jásal Vrána, když rozhodl o výhře Capitals. Trenér ho chválil

Ten pocit si užívá. Aby ne, vždyť ho zažil teprve podruhé v životě. Když český útočník Jakub Vrána rozhodl gólem o výhře Washingtonu Capitals nad New Jersey radostně mával rukou nad hlavou a pelášil po ledě. V hale rozpoutal červené peklo, fanoušci slavili s českým mladíkem. Washington vyhrál 1:0. "Neuvěřitelný pocit," smál se Vrána, který byl vyhlášen druhou hvězdou utkání.

Foto: Nick Wass, ČTK/AP

Český útočník Jakub Vrána vstřelil vítězný gól Washingtonu Capitals v utkání NHL proti New Jersey Devils. Gólman Cory Schneider proti ráně zblízka neměl nárok.

Článek
Fotogalerie

Český hokejový útočník Jakub Vrána se přitom teprve v úterý přesunul z farmy v Hershey do prvního týmu Washingtonu a hned nastoupil do zápasu na ledě New York Rangers, který Capitals vyhráli 4:1. Vrána byl na ledě, když padl vítězný gól. To se ale nemohlo vyrovnat pocitům, kdy sám skóroval.

"Vážím si každé možnosti zahrát si za Washington, je to nejlepší tým v lize," usmíval se hrdina Capitals v duelu s New Jersey. "Když se ale trefíte před vlastními fanoušky a rozhodnete o výhře, je to neuvěřitelný pocit," dodal český útočník.

"Zapadl do týmu velmi dobře. Víme o jeho kvalitách a věříme, že je bude potvrzovat letos i v dalších letech, stejně jako další naši talentovaní hráči," chválil Vránu trenér Barry Trotz.

Reklama

Související témata: