Hlavní obsah

Jágr je doma! Fotil se na letišti, navštívil hokejovou školu na kladenském zimáku

Všechny reportéry, kteří se chystali na jeho přílet z Ameriky, převezl. Hokejista Jaromír Jágr v pátek odpoledne přiletěl domů a jeho návrat vešel ve známost teprve ve chvíli, kdy se na sociálních sítích objevily snímky, jak se na letišti vyfotil s fanoušky. Hned v sobotu se legendární útočník objevil na kladenském zimním stadiónu, kde odstartoval druhý turnus hokejové školy.

Foto: Sport.cz

Jaromír Jágr se na letišti vyfotil s fanoušky.

Článek
Fotogalerie

Kde bude hrát číslo 68? Kardinální otázka zaměstnává hokejové fanoušky poté, co Jaromír Jágr ukončil angažmá na Floridě. Spekuluje se o jeho jednání s kluby NHL, měl být třeba spatřen na letišti v Ottawě. O jeho budoucnosti by prý mohlo být brzy jasno, nicméně žádné přesnější informace se zatím neobjevily.

Novináři čekali na Jágra v poslední době několikrát, ani jednou však nepřiletěl. Náhodní cestující měli v pátek větší štěstí. A jeilkož se s několika legendární hráč vyfotil, brzy vyšlo najevo, že zcela v tichosti přiletěl do Prahy.

"Dnešní odpoledne na Ruzyni. Celkem náhodička, ale stála za to, Jardo díky za fotečku," napsal jeden z cestujících, který se s Jágrem vyfotil v příletové hale ruzyňského letiště někdy během pátečního odpoledne.

Jágr z letiště vyrazil domů a v sobotu už se ukázal na zimním stadiónu Rytířů, kde odstartoval druhý turnus místní hokejové školy, na které se už objevila řada hvězd.

Reklama