Hlavní obsah

Je jako Tyrannosaurus rex. Jágra neměl chtít na Floridě trenér

Praha

Dvacet let po slavném Naganu, přesto stále hraje. Jaromír Jágr sehrál v NHL minulou sezónu v dresu Floridy. Co bude na podzim a v dalších měsících, zatím není jasné. Čekalo se pokračování u Panterů, z toho sešlo. Podle nypost.com vše zhatil zásah nového kouče Boba Boughnera.

Foto: Adam Soukup, Rytíři Kladno

Hokejista Jaromír Jágr trénoval na kladenském ledě.

Článek

Jágr není sám ze starších hráčů, kteří jsou na čekané. Podle serveru hockey-reference.com jen 14 z 30 hokejistů, kterým bylo už 36 let a více, se vrátí na led v sezóně 2017/18.

Českého fanouška zajímá útočník, kterému je 45 let.

Podle New York Post je právě z tohoto počtu Jágr Tyrannosaurus rex, který nyní trénuje doma na Kladně. Mohl už mít kontrakt v kapse, nemá. Údajně dohoda s Floridou byla na stole, ale jen o rok starší trenér měl zvolit odlišnou strategii. Do té se mu Čech nehodil. S touto zprávou přišel i server cbssports.com, který citoval New York Post.

Sázka na mladší a rychlost. Ta s přibývajícím věkem odchází. „Už se k tomu nechci vracet. Spousta lidí neví, co se tam stalo. Vždycky věřím, že co se člověku stane, přihodí se z dobrého důvodu. Že je to vždycky ta nejlepší věc, která se ti může stát," řekl Jágr na tréninku minulý týden. Teď je možná jasnější, co se v táboře Panterů stalo...

Jaký dres kladenský odchovanec oblékne pro příští hokejový ročník?

Kde bude Jaromír Jágr hrát v nadcházející sezóně?
NHL
67,2 %
KHL
3,5 %
Zahraniční soutěž v Evropě
1,7 %
Extraliga
2,8 %
Kladno a první liga
17,1 %
Nebude hrát, ukončí kariéru
7,7 %
Celkem hlasovalo 36343 čtenářů.

Reklama