Hlavní obsah

Jágrovo setrvání v NHL se blíží. Agent má jednat s Calgary

Praha/New York

Spekulace zámořských novinářů ohledně nového angažmá Jaromíra Jágra den ode dne sílí. Nyní se zdá, že působení české legendy v NHL ale získává reálné obrysy. Podle nejnovějších zpráv se má agent pětačtyřicetiletého hráče Petr Svoboda dnes sejít se zástupci Calgary Flames a jednat o možné smlouvě.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Jaromír Jágr během pátečního tréninku s hokejisty Kladna.

Článek

O tom, že by v nejbližších dnech mohlo být definitivně jasno naznačil na sociálních sítích i Jágr. O víkendu napsal na Twitter, že je stále šance letos hrát v nejlepší hokejové lize světa. Jenže v jakém klubu?

V minulém týdnu se hojně skloňovalo St. Louis, dříve pak kanadské kluby Edmonton či Calgary. Hráčův agent Petr Svoboda potvrdil, že jedná se třemi týmy. A právě s Calgary se má dnes konat důležitá schůzka, která může určit ráz dalšího Jágrova působení.

„Slyšel jsem, že Calgary a agent Jaromíra Jágra dnes spolu budou mluvit. Není to nic jistého, ale je to velmi pravděpodobné," uvedl na Twitteru renomovaný novinář Pierre LeBrun. John Shannon ze Sportsnetu napsal: „Plameny a Jágr (myšleno Jágrův agent) dnes povedou vážný rozhovor."

Nejproduktivnější Evropan v NHL zůstává stále v klidu. „Já to víceméně vůbec neřeším. Co bude, to bude. Je spousta věcí, které se mění ze dne na den. U těch jednání nejsem, tak to nemůžu odhadnout. Já jen poslouchám, co mi říká Ježek (Svoboda). Ne všemu, co ti lidi řeknou, můžeš věřit. Musíš číst mezi řádky," pravil po pátečním tréninku kladenských Rytířů.

V Calgary působí i další kladenský odchovanec Michael Frolík.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.