Hlavní obsah

Jágr pobavil fanoušky v Calgary, přimíchal se mezi členy svého fanklubu

Jaromír Jágr ještě nestihl nastoupit v dresu Calgary do utkání NHL, ovšem příznivce Plamenů už stihl pobavit vtipným videem. Zatímco v klubové televizi probíhal rozhovor s fanoušky, kteří cestují na Jágrovy zápasy po celé Severní Americe s parukami připomínajícími jeho někdejší účes, sám hokejista se potají přimíchal mezi ně.

Foto: Sport.cz

Jaromír Jágr v dresu Calgary po podpisu smlouvy.

Článek

Vše se odehrálo v televizním studiu na stadiónu Saddledome, kde sídlí mužstvo z Calgary. Moderátor v přestávkovém programu pozdravil své hosty ve studiu a ti mu odpověděli zasalutováním, kterým Jágr dříve slavil své branky.

„Jágr je evropský Gretzky," vyzdvihl jeden z fanoušku poklonu svému idolu. Celkem se do studia dostalo čtrnáct mužů v různých dresech s Jágrovou jmenovkou. „Zastupujeme každou část jeho kariéry. Je to vyjádření úcty jemu a tomu, co v lize dokázal a co udělal pro hru zvanou hokej," vysvětlil jeden z přítomných.

Moderátor už se chystal rozloučit se svými respondenty, když v tom přišel do studia sám Jaromír Jágr, přinesl podepsaný dres Calgary Flames a velmi energicky se pozdravil se svými příznivci.

„Nový člen je tady!" zvolal pobaveně. „Víte co? Zkusím ještě hrát a když to nepůjde, tak se přidám k vám. Zůstanu tady celý rok a budu mít tenhle dres," rozesmál své fanoušky 45letý hokejista.

Fanklub „Cestujících Jágrů" by si v této sezóně měl užít svého oblíbence v té největší míře, dotyční totiž pocházejí přímo z Calgary. „Právě proto jsem tady podepsal," dodal v žertu Jágr.

Reklama

Související témata: