Hlavní obsah

I Jágr nasadil klobouk. Koukal jsem jak blázen, nechápal Voráček

bum (Washington)Sport.czPrávo

Vypadali trochu jako partička gangsterů z časů Al Caponea. Však také na ledě Philadelphie uloupili dva body a k zápasu ve Washingtonu pak odjeli hokejisté Calgary historickým vlakem vymódění ve stylu slavné kriminálky Neúplatní. Klobouky nasadili i Jaromír Jágr s Michaelem Frolíkem.

Foto: Marek Burkert

Jaromír Jágr a Michael Frolík v klouboucích v debatě s Jakubem Voráčkem před vzájemným zápasem Philadelphie s Calgary.

Článek
Fotogalerie

Jaromír Jágr na tréninku Calgary.

„Koukal jsem na ně jako blázen," vykládal Jakub Voráček z Philadelphie, který přišel krajany pozdravit v pantoflích a čepici otočené kšiltem dozadu.

Flames si trip po východě USA trochu zpestřili. Ve výbavě hráčů nechyběly motýlky, kšandy, ale ani psí dečky, neboli spinky.

Brankář Mike Smith si svůj outfit vylepšil o dýmku, někdo měl i doutník. Herec Kevin Costner, který v Neúplatných představuje nesmiřitelného agenta Eliota Nesse, by měl radost.

V neděli už ale Flames odložili retro oděvy a připravovali se v tréninkovém komplexu Iceplex ve Washingtonu, který je umístěn v osmém patře nad nákupním centrem. Pondělní střet na ledě Capitals bude třetí zastávkou Flames ze šestizápasového tripu. Zatím z něj mají bilanci jedné výhry a jedné porážky.

Reklama

Související témata: