Hlavní obsah

Kladno? Opravdu žhavá varianta pro Jágra

Praha
Aktualizováno

Kladno! To je zřejmě nejpravděpodobnější varianta pokračování hokejové kariéry Jaromíra Jágra. Záhy by se tedy mohl objevit ve druhé nejvyšší české soutěži. V klubu, jehož je vlastníkem.

Foto: Dominique Belanger-gagne, Reuters

Útočník Jaromír Jágr (68) v dresu Calgary na archivním snímku v souboji s Troyem Stecherem (51) z Vancouveru.

Článek

"Nic nového se zatím nepřihodilo. Na jeho případný návrat jsme připraveni. I dres je hotový. S trenéry budu mluvit v pátek odpoledne, ale nepředpokládám, že by se něco změnilo od září. Pokud se rozhodne nastoupit za Kladno, místo v sestavě bude mít," řekl Sport.cz Vít Heral, tiskový mluvčí Rytířů.

Dala by se čekat Jágrmánie po česku a výrazné zesílení útoku Kladna na návrat mezi domácí elitu.

Podle isport.cz se ovšem agent Petr Svoboda ještě svého klienta snaží přesvědčit, aby se neukvapoval a vyčkal na další zámořské nabídky. A na případnou výměnu.

O kladenské alternativě v souvislosti s pětačtyřicetiletou legendou se spekulovalo už před startem téhle sezóny. Ve hře pro Jágra měly být i jiné evropské soutěže.

"I kdyby bylo procento návratu do Kladna minimální, tak musíme být připraveni. Mít Jágra v týmu a nemít, to jsou dva rozdílné světy. Určitě s ním v sestavě by byla extraliga blíže. Věřím, že on by byl rozdílovým hráčem," dodal Heral.

Jak to bude ve zbytku sezóny s Jágrem?
Zůstane nakonec v Calgary
6,5 %
Bude pokračovat v jiném klubu NHL
28,4 %
Bude hrát v kladenském dresu
46,5 %
Přestoupí jinam do Evropy
7,2 %
Ukončí kariéru
11,4 %
Celkem hlasovalo 24119 čtenářů.

Reklama

Související témata: