Hlavní obsah

Ať ti zemře dítě a manželovi někdo ukončí kariéru. Kabinou Ottawy otřásá skandál!

Už během nedávno skončené sezóny NHL se spekulovalo o možném odchodu hvězdného švédského hokejového obránce Erika Karlssona z Ottawy, přestože v ní má platný kontrakt ještě pro příští ročník. Nyní se konec dvojnásobného vítěze Norris Trophy pro nejlepšího obránce soutěže dost možná přiblížil. Karlssonova manželka Melinda totiž podala návrh na vydání soudního příkazu na ochranu před dlouholetou přítelkyní a nyní už snoubenkou útočníka Ottawy Mikea Hoffmana Monikou Carykovou.

Foto: Profimedia.cz

Obránce a kapitán hokejistů Ottawy Erik Karlsson (vpravo) a útočník Mike Hoffman. Budou spolu pokračovat i v příští sezóně?

Článek

Jen těžko si lze představit, že by se Karlsson s Hofmanem, druhý a třetí nejproduktivnější hráč Senátorů v právě skončené sezóně, potkali v jedné šatně i po letní pauze. Melinda Karlssonová obvinila Moniku Carykovou z údajného obtěžování a kybernetického zastrašování.

Caryková měla na internetu zveřejnit přes tisíc negativních a hanlivých vyjádření namířených na Karlssona a jeho manželku, kteří v březnu letošního roku přišli měsíc před plánovaným porodem o syna Axela.

„Monika Caryková nesčetněkrát prohlašovala, že si přeje, aby mé dosud nenarozené dítě zemřelo. Rovněž vyřkla přání, abych zemřela i já a někdo se ,postaral' o nohy mého manžela, aby mu ukončil kariéru," uvedla podle Ottawa Citizen v přísežném prohlášení u soudu Karlssonová, jejíž rodina prý čelila výhrůžkám od loňského listopadu.

Hoffman se svou snoubenkou nařčení a taková jednání odmítají. „Procházejí těžkým obdobím a chceme vypátrat, kdo za tím stojí. Na sto padesát procent s tím nemáme nic společného. Nemáme co skrývat. Jsme připraveni jakýmkoli způsobem spolupracovat při vyšetřování. Aby se přišlo na to, kdo za tím stojí. Abychom dokázali, že to nejsme my," uvedli Hoffman s Carykovou ve společném prohlášení.

Vedení Senators v úterý zveřejnilo stanovisko, v němž stojí, že klub celou záležitost ve spolupráci s NHL prošetřuje a podnikne všechny nezbytné kroky na ochranu bezpečnosti svých hráčů a jejich rodin. Mezitím se na stranu Melindy Karlssonové postavilo i několik partnerek spoluhráčů jejího manžela.

Reklama

Související témata: