Hlavní obsah

Bývalý československý hokejový reprezentant Lukáč skončil v cele

Bratislava

Legendární košický útočník, bývalý československý reprezentant v ledním hokeji Vincent Lukáč (65), skončil na jednu noc v policejní cele. Podle slovenské policie měl bývalý hokejista nebezpečně vyhrožovat své partnerce.

Foto: www.sport.sk

Vincent Lukáč na archivním snímku

Článek

Podle televize Markíza skončil bývalý poslanec slovenského parlamentu za Slovenskou národní stranu v cele v noci z neděle na pondělí. „V neděli ještě navštívil extraligové utkání v Košicích a pak skončil v cele,“ konstatovala televize. „Podezřelého muže předvedli na policejní oddělení a po výslechu byl umístěn do cely předběžného zadržení," potvrdila policie televizi.

V pondělí ráno Lukáče se souhlasem prokurátora propustili domů. Okolnosti konfliktu mezi bývalým hokejistou a jeho partnerkou nebyly oznámeny. „Policie případ dál vyšetřuje," dodala televize Markíza.

„Přišel jsem domů a měl jsem výměnu názorů s mojí přítelkyní a ta na mě zavolala policii,“ přiznal Lukáč pro deník Nový čas.

Lukáč byl členem skvělého reprezentačního útoku Lukáč - Rusnák - Liba na světovém šampionátu v roce 1985 v Praze, kde českoslovenští hokejisté získali titul mistrů světa.

Reklama