Hlavní obsah

Tvrdé K.O! Hokejista Pospíšil si v AHL ustlal na ledě

Bakersfield/Praha

Slovenský hokejista Martin Pospíšil pocítil tvrdost zámořské AHL. Devatenáctiletý centr týmu Stockton Heat se pustil do bitky s Kanaďanem Colbym Cavem během sobotního utkání na ledě Bakersfieldu Condors. Čtyřiadvacetiletý útočník poslal rodáka ze Zvolenu tvrdým hákem na ledovou plochu a zasahovat museli týmoví lékaři.

Foto: Sport.cz

Kanadský hokejista Colby Cave v pěstním souboji složil Slováka Martina Pospíšila během utkání AHL.

Článek

V bitvě AHL mezi týmy Bakersfield Condors (farma Edmonton Oilers) a Stockton Heat (farma Calgary Flames) nebylo nouze o emocemi nabité momenty. Do pěstní přestřelky u středového kruhu se pustil i hokejista Martin Pospíšil. A na souboj s Kanaďanem Colbym Cavem, který má zkušenosti z NHL, nebude slovenský mladík vzpomínat v dobrém.

Tvrdý pravý hák kanadského útočníka poslal Pospíšila nekompromisně k ledu. Ze záběrů je patrné, že mládežnický reprezentant Slovenska ztratil vědomí a na hrací plochu okamžitě spěchali týmoví lékaři.

Pospíšil kolbiště nakonec opustil po svých, přestože si ze sobotního duelu prý nic nepamatuje. Podle dostupných informací by ale měl být v pořádku. Cave po zápase otřesenému talentovi poslal textovou zprávu, ve které mu vyjádřil respekt a popřál brzké zotavení. Pospíšil konverzaci zveřejnil na sociální síti Twitter.

Devatenáctiletý Pospíšil byl týmem Calgary Flames draftován v roce 2018 ve 4. kole. Do AHL naskočil v letošní sezoně, odehrál šest utkání a bodově se zatím neprosadil. Na svou šanci zahrát si v nejslavnější lize si naděje slovenského hokeje bude muset zřejmě ještě nějakou dobu počkat.

Reklama

Související témata:
  3 : 2 Třinec - Pardubice 3 : 2 přestávka Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  1 : 1 Rakousko - Česko 1 : 1 přestávka Živě
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko