Hlavní obsah

Elitní český gólman práci nedodělá. Ve švédském klubu končí

Stockholm

Varianta návratu do Modo padla, Patrik Bartošák tam v příští sezoně chytat nebude. Alespoň to plyne z informací druholigového švédského týmu. „Je jasné, že Patrik Bartošák v Modo nebude pokračovat," stojí na klubovém facebookovém profilu. Dalším působištěm českého elitního brankáře by mohl být jiný švédský klub Leksand, který působí v nejvyšší soutěži.

Foto: Milan Malíček, Právo

Patrik Bartošák na archivním snímku.

Článek

Bartošák, česká jednička na loňském MS, má za sebou sezonu, během níž po osobních problémech zažil odchod z Třince. Radost z hokeje pak 27letý elitní gólman zjevně našel právě v Modo, které chtěl dotáhnou do nejvyšší soutěže.

Kvůli pandemii ale byla snaha předčasně ukončena. A dnes se situace ohledně dalšího Bartošákova angažmá vyjasnila. „Přejeme vše nejlepší a snad se naše cesty opět setkají," loučí se s gólmanem Modo.

"Děkuji fanouškům Modo a městu Örnsköldsvik. Byla to krátká jízda, ale nejzábavnější! Vážím si vás všech a možná se všichni znovu setkáme," napsal na sítě Bartošák.

Návrat do Modo byl přitom jednou z alternativ, při odletu ze Švédska na sociální síť dokonce napsal, že má v Modo díky zastavené sezoně nedokončenou práci. „Řešíme, jestli tam zůstat, nebo jít někam jinam do nejvyšší soutěže," uvedl před pár dny pro Sport.cz.

"Nebojte se, nepřipojím se k některému z vašich soupeřů," naznačil teď na sítích Bartošák, že míří do jiné soutěže, zřejmě nejvyšší švédské.

Leksand byl v tabulce základní části minulého ročníku první ligy třináctý, předposlední. Nová sezona má začít 19. září, v prvním kole Leksand hraje se Skelefteou.

Reklama

  2 : 1 Třinec - Pardubice 2 : 1 přestávka Živě
20240420T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články