Hlavní obsah

Je to na vás! Porazí Česko ve čtvrtfinále virtuálního MS Rusko?

Praha

Klíčový zápas mistrovství světa je tu. Ve čtvrtek jsou na programu čtvrtfinálové duely virtuálního mistrovství světa v hokeji. Kvůli světové pandemii koronaviru nemohl proběhnout klasický šampionát, fanoušci dostali jinou šanci se bavit. IIHF pořádá virtuální světový šampionát. O výsledcích utkání rozhoduje hlasování. Český národný tým hraje o semifinále s Ruskem.

Foto: IIHF

Místo puku se rozhoduje od počítače, takové je virtuální MS v hokeji.

Článek

Česká reprezentace ovládla virtuální tabulku skupiny A, když ze sedmi duelů získala 17 bodů. Rusové ve skupině B obsadili čtvrtou pozici s 11 body. Mezi tradičními rivaly se nyní rozhodne, kdo půjde do bojů o medaile. Jak fanoušci budou hlasovat?

Na sociálních IIHF (Facebook, Instagram, Twitter a VKontakt) je pro fanoušky připraven herní plán, kde mohou hlasovat o vítězi během dvou hodin každého utkání. Na základě hlasů a magického vzorce vyjde výsledek každého duelu. Tímto stylem proběhne celý turnaj. Kdo se stane virtuálním mistrem světa? Hlasujte zde.

Češi prohráli v základní skupině 4:5 se Švédy na nájezdy, porazili Bělorusko 6:3, Kanadu 6:5, Velkou Británií 5:4 v prodloužení, 6:5 Slovensko v prodloužení, Dánsko 6:3 a Německo 4:3.

Vítěz duelu Česko - Rusko narazí na úspěšnějšího ze severské bitvy, Finové hrají se Švédy. Na druhé straně pavouka změří síly Slovensko se Švýcarskem a Kanada s Lotyšskem.

O osudu čtvrtfinále mohou fanoušci rozhodnout v hlasování, které končí ve čtvrtek ve 22:20.

Reklama