Hlavní obsah

Místo senzace dvacetiminutový kolaps. Na výhru nestačilo ani skóre 7:0!

Dvacet minut je dělilo od nečekaného výsledku, měli luxusní náskok, jenže hokejisté Chrudimi, kteří hrají Krajskou ligu, neudrželi náskok nad druholigovým Dvorem Králové 7:0. Takový byl stav po dvou třetinách přípravného utkání, které se hrálo minulý týden. Jednoznačný stav, ale favorit se vzchopil, otočil skóre a vyhrál 8:7 po samostatných nájezdech.

Foto: hcrodos.cz

Fanoušci Dvora Králové se nestačili divit, Chrudim vedla o sedm gólů!

Článek

Oficiálně zápas vidělo 89 diváků. Otřesný vývoj utkání donutil dokonce majitele druholigového klubu odjet z duelu předčasně domů, nemohl už debakl sledovat.

„Dvě třetiny Chrudim totálně mazala rozdíl mezi krajským přeborem a druhou ligou. Se sedmi vstřelenými góly a čistým kontem brankáře Cvrčka odcházela do kabiny s vidinou senzace," napsal server hcchrudim.cz.

Vývoj třetin byl následující: 3:0, 4:0, 0:7. V poslední třetině Dvůr Králové odvrátil ostudu a udobřil si své fanoušky. V 54. minutě bylo srovnáno na 7:7. Obrat přišel až v nájezdech.

„V samostatných nájezdech byli Dvoráci šikovnější a z bláznivého zápasu, který nejprve zaváněl velkou ostudou, si odvezli těsnou výhru," přidal komentář také soupeř na svých stránkách hcrodos.cz.

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice