Hlavní obsah

Salcburk - České Budějovice 4:2Hokejisté Českých Budějovic prohráli i s posilami v Rakousku

Salcburk

Hokejisté Českých Budějovic prohráli v přípravě na novou extraligovou sezonu na ledě Salcburku 2:4. Jihočeši neuspěli ani ve druhém přípravném utkání, přestože oproti čtvrtečnímu vystoupení v Plzni (3:5) vyslal nový kouč Jaroslav Modrý do boje zkušenější sestavu.

Foto: https://hcmotor.cz

Trenér hokejistů Českých Budějovic Jaroslav Modrý.

Článek

Motor nastoupil již s hlavními posilami Milanem Gulašem, Lukášem Pechem a Michalem Vondrkou v útoku a Dominikem Hrachovinou v brance. Góly ale obstarali jiní - na 1:1 vyrovnal hned v úvodu utkání Gabin Ville, v závěru pak snížil na 2:3 další útočník Matouš Venkrbec.

"Zápas měl velmi dobré tempo, s vysokým nasazením hráčů ve fajn prostředí, přesně, co jsme potřebovali. Makali jsme, bojovali, vyhráli ale domácí. Vytvořili jsme si plno šancí, ale musíme se trochu zlepšit s tlakem do brány," uvedl na klubovém webu Modrý.

Přes porážku našel i řadu pozitiv. "V naší hře bylo opravdu hodně dobrých věcí, které jsem chtěl vidět a na kterých pracujeme, začínáme už na ledě fungovat jako tým. Dál budeme pracovat na hledání ideálního složení sestavy," doplnil Modrý.

Přípravný hokejový zápas v Salcburku:
EC Red Bull Salcburk - Madeta Motor České Budějovice 4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Branky: 20. a 26. Brennan, 5. Predan, 59. Baltram - 6. Ville, 58. Venkrbec.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec