Hlavní obsah

Bizarní hokejová krádež. Kanadský talent neotřelým způsobem převezl loupežníka

Byl to bizarní moment, kterých v hokeji k vidění moc není. Kapitána Erie Otters Dylana Stromea okradl v utkání kanadské juniorské soutěže Ontario Hockey Legaue soupeř z London Knights o hokejku, a protože se rozhodčí překvapivě rozhodli nevylučovat, vzal devatenáctiletý talentovaný centr řešení do svých rukou. Neotřelým, ale velice efektivním způsobem.

Hokejista Dylan Strome skóroval s vypůjčenou hokejkou

 
Článek

Dylan Strome, trojka draftu NHL z roku 2015, jehož dva bratři rovněž hrají hokej a starší Ryan dokonce za NY Islanders v NHL, se v útočném pásmu srazil s Brandonem Crawleyem, jenž poté přišel o hokejku. Z ledu ji ale nezvedal, namísto toho se rozhodl okrást Stromea o tu jeho.

„To byla jedna z nejujetějších situací vůbec. Bruslil jsem před branku, když mi vzal mou hokejku. Řval jsem na rozhodčího a byl pořádně nas*aný. Pak mě ale napadlo, že bych měl popadnout (Crawleyho) hůl," popisoval Strome, jenž v aktuální sezóně odehrál svých prvních sedm zápasů v NHL za Arizonu, po zápase už s úsměvem na tváři.

Kapitán stříbrné kanadské dvacítky z posledního světového šampionátu juniorů opravdu zvedl soupeřovu hokejku z ledu a v pokračující akci s ní dokonce vstřelil svůj druhý gól v zápase a uzavřel na konečných 5:1. Po oslavě branky pak Strome přijel ke střídačce hostů a s „loupežníkem" Crawleyem si hokejky vyměnili.

Reklama