Hlavní obsah

Hokejista Réway začíná trénovat, zatím jen v posilovně

Bratislava

Bývalý hokejista Sparty Praha Martin Réway začíná po nemoci postupně trénovat. „Dám si občas nějakou posilovnu,“ řekl Réway slovenským novinářům.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejový útočník Martin Réway ještě v dresu pražské Sparty.

Článek

Talentovaný hokejista měl potíže se srdečním svalem a imunitním systémem. Vynechal celou sezónu a extrémní zátěž mu lékaři nadále nedoporučují. „Chodím na lékařské prohlídky, cítím se dobře, ale nadále užívám léky, takže to není ideální. Dlouho jsem byl zesláblý, přibral jsem dost kilogramů. Už jsem je shodil a mám váhu, jakou chci mít," uvedl. Réway zatím netuší, kdy obuje brusle. „Musím se poradit s lékaři," dodal.

Mladý hokejista navštívil tréninkový tábor slovenské reprezentace, která se připravuje na světový šampionát. Na sraz ho pozval reprezentační trenér Zdeno Cíger. „Jsem rád, že jsem si s kluky mohl popovídat. Těší mě, že trenér Cíger na mě nezapomněl a má mě stále v hledáčku," řekl.

Hokejista stále věří, že se na led vrátí a doufá, že to bude už v příští sezóně. „Pokud ještě budu hrát hokej, věřím, že si jednou zahraju i v NHL," dodal. Loni chtěl zkusit štěstí v kempu Montreal Canadiens, místo toho však skončil na jednotce intenzivní péče nemocnice v Martině.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
  Rakousko - Česko dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Rakousko vs. Česko
Rakousko vs. Česko
Rakousko
Česko
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články