Hlavní obsah

Skandál! Čeští mladíci porazili Rusy, ti rozpoutali hromadnou bitku! Pěsti létaly i na tribunách

Příbram/Praha

Ostudnou hromadnou rvačkou skončilo přípravné utkání hokejových výběrů Česka a Ruska v Příbrami! Svěřenci trenéra Aloise Hadamczika v posledním ze tří přátelských zápasů po prohrách 1:4 a 0:5 vedli v závěru 5:3, Rusové prohru neunesli a krátce před koncem sobotního zápasu rozpoutali na ledě hromadnou rvačku. Podle serveru hokej.cz se do sebe pěstmi pustili i ruští náhradníci v civilu s fanoušky a ochrankou!

Foto: Sport.cz

Česká osmnáctka v utkání s Rusy

Článek

Češi v posledním z testů se sbornou třemi góly v prostřední části hry otočili vývoj zápasu na svoji stranu a Rusové v závěru už nedosáhli na snížení ani při hře bez brankáře. Deset sekund před závěrečnou sirénou nejprve Nikolajev ostře fauloval kolenem Mužíka a po vhazování se pustil do Rychlovského jako smyslů zbavený Gutik. Na ledě se strhla mela a rozhodčí za zápas rozdali dohromady 168 trestných minut.

Rvát se začali dokonce i ruští náhradníci v civilu na tribunách s fanoušky a pořadatelé měli plné ruce práce, aby dostali situaci pod kontrolu. Ruské hokejisty pak ze zimního stadiónu v Příbrami doprovázeli policisté.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články