Hlavní obsah

Takhle zpívá Voráček! Podívejte se, jak se vyřádil na koncertu rockové legendy

East Rutherford/Praha

Už v neděli se sejde v Praze se svými spoluhráči z hokejové reprezentace, aby zahájil přípravu na Světový pohár, vrcholnou akci letošní sezóny. V zámoří, kde se Jakub Voráček aktuálně nachází, pochopitelně pilně trénuje, najde si však i čas na odreagování. A co může udělat větší radost, než zajet na koncerty Bruce Springsteena, jenž je Voráčkovým nejoblíbenějším zpěvákem...

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejista Jakub Voráček.

Článek

Neděle 28. srpna, United Center v Chicagu. Vyprodaná krytá sportovní aréna sleduje koncert jedné z legend rockové hudby Bruce Springsteena. A v hledišti nechybí dva odchovanci kladenského hokeje a čeští reprezentanti Jakub Voráček s Ondřejem Pavelcem.

O pouhé dva dny později, tentokrát MetLife Stadium v East Rutherfordu v New Jersey. Ani tento koncert šestašedesátiletého Američana si Voráček nenechal ujít, tentokrát na něj zavítal se spoluhráčem z Philadelphie a reprezentace Radko Gudasem.

„Jsem obrovský Springsteenův fanda, protože jeho muzika vždycky vypráví nějaký příběh a taky kvůli tomu, jak vystupuje na svých koncertech," vyprávěl už dřív Voráček v rozhovoru pro nj.com.

„Neviděl jsem nikoho jiného, kdo do svých živých vystoupení dává tolik úsilí a radosti. Proto ho lidi milují a jenom v roce 2012 jsem byl na šesti jeho koncertech," říkal Voráček o Springsteenovi, jenž proslavil město, kde ryšavý útočník nastupuje v NHL, titulní melodií k filmu Philadelphia, za níž dostal Oscara.

A že to umí rozbalit nejen na ledě, ale i coby fanoušek, ukázal Voráček při písni Born to Run, což můžete posoudit z pořízeného videa, které český hokejista umístil na svůj Twitter.

Reklama

Související témata:
Bruce Springsteen