Hlavní obsah

Legendární kouč se vrací

Legendární trenér se vrací. Na podzim začne opět řádit a cepovat hráče hokejový kouč Luboš Hrouzek. „Ozvala se mi Slávka, teče ji do bot, takže jim je starej Hrouzek dobrej. Najednou mě potřebujou? Ale až budeme hrát proti Havířovu, tak mi asi pukne srdce,“ slibuje trenér, kterému dal charisma herec Jiří Langmajer. Seriál z produkce Streamu Lajna 2 budete moct sledovat na podzim na Televizeseznam.cz.

Trenér Hrouzek se vrací! Blíží se druhá série seriálu LajnaVideo: Stream.cz

 
Článek

Po osmi dílech první řady seriálu, ve kterém Langmajer exceloval v roli bývalého hokejisty a trenéra Luboše Hrouzka, bude nyní následovat pokračování Lajna 2.

V první řadě se olympijský vítěz z Nagana a bývalý hráč NHL rozešel se svým klubem HC Slavia Praha. Rozhodl se odejít z Prahy a začít znovu na místě, kde by ho asi nikdo nečekal... V Havířově! Teď se vrací do Prahy, bude excelovat?

Bůh | Podívejte se na hlášky z 8. dílu seriálu LajnaVideo: Stream.cz

Vedle Jiřího Langmajera hráli v první Zdeněk Piškula, Norbert Lichý, Hana Vagnerová, Petra Špindlerová, Pavla Dostálová nebo Marek Taclík. Kdo bude nyní psát hokejové dějiny na Televizeseznam.cz?

„Lajna se zařadila během krátké doby se svými hláškami mezi kultovní seriály, proto když se naskytla možnost získat práva na první sérii a druhou sérii už vyrábět přímo v naší produkci, rádi jsme ji využili. Seriál svým charakterem, stopáží, která přesahuje dvacet minut, a poetikou má ambice být skvělým obsahem jak v onlinu, tak v televizi," řekl Daniel Strejc, šéf hrané tvorby Stream.cz.

7. díl seriálu Lajna - KladnoVideo: Stream.cz

Reklama

Související témata: