Hlavní obsah

Fanoušek inovátor. Během zápasů MS získal podpisy hráčů přímo z trestné lavice

Vancouver/Praha

Stát před stadionem po zápase a čekat na hokejisty, jestli půjdou kolem a podepíšou se? To je čekaní, které nemusí také dopadnout. Lepší je oslovit hráče v průběhu zápasu. Nemožné? Netradiční cestu zvolil jeden nadšenec během mistrovství světa dvacítek v Kanadě. Do sešitku se mu podepsali i dva Češi v době, kdy seděli na trestné lavici během utkání základních skupin ve Vancouveru.

Foto: Instagram TSN

Kanadský sběratel podpisů během mistrovství světa dvacítek ve Vancouveru.

Článek

Fanoušek Joshua v kanadském Vancouveru sedával vedle trestné lavice a čekal na hříšníky, kteří vyfasovali trest. Pokud hráč dosedl na lavici hanby a měl dobrou náladu, nadešel čas požádat o podpis.

Mezi úspěšnými úlovky se stali také Jakub Lauko a Jan Kern. Ve videu níže můžete vidět podpisovou akci během utkání s Ruskem.

Kern natáhl ruku, nalistoval volnou stránku a podepsal se. Sice běžela druhá třetina a Češi prohrávali 0:1, ale co, fanoušek byl spokojený a český útočník přišel na chvíli na jiné myšlenky.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

What do you say, @rayferraro? 🤔 😂 ••• #WorldJuniors 🇨🇦 #REPRESENT?

Příspěvek sdílený TSN (@tsn_official),Pro 31, 2018 v 4:29 PST

Podle fotky, kterou zveřejnil instagram TSN, neodbytný fanoušek získal tři podpisy z trestné lavice. K Čechům se připojil také Urho Vaakanainen z Finska. Více jich nestihl, ne každý našel pro tento nečekaný krok pochopení.

Reklama