Hlavní obsah

Brazílie a Německo za postupem? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Ani jeden z hlavních adeptů na titul nemá ještě postup jistý, ale podle tipérů by to měli oba zvládnout. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Brazílie a Německo za postupem? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Zvládnou Němci a Brazilci poslední krok za postupem? Tipéři oběma věří. Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Pro oba měla být základní skupina jednom formalitou, ale pro oba se proměnila v nečekaně tvrdý boj o přežití. Kanárci nejdřív remizovali s houževnatými Švýcary a horko těžko zachránili tři body v posledních vteřinách proti Kostarice. Ještě napínavější průběh měla skupina F pro Němce. Ti vybouchli proti Mexiku a i oni zachránili tři body proti Švédům v 95. minutě.

Oba favorité jdou dál, tuší sázkaři

Brazílie se o postup utká v přímém souboji s nepříjemnými Srby a drtivá většina tipů míří na Neymara a spol. v kurzu 1,52:1. Němce čeká o něco jednodušší soupeř, ale i složitější pozice v tabulce. Ani tady nemají sázkaři pochybnosti o tom, že parta Jogiho Löwa tři body urve v kurzu 1,20:1.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.