Hlavní obsah

Hlas sázkařů? Brazílie na trůn! Vsaďte si na MS v Rusku v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Vrátí se na trůn Brazílie? Dají Argentinci zapomenout na tragický výkon v základní skupině? Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Hlas sázkařů? Brazílie na trůn! Vsaďte si na MS v Rusku v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Jenom jedenkrát za čtyři roky se sejdou nejlepší fotbalisté planety na jediném místě. Rusko letos hostí světový šampionát a ve sportovním světě je tak na měsíc o nejsledovanější událost postaráno. Právě proto na vás v Tipsportu čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Brazilci na trůn a trio černých koní v závěsu

Prokletí pokračuje a už třetí úřadující světový šampión v řadě nedokázal ani postoupit ze základní skupiny. Po blamáži Německa se tak pootočila i důvěra tipérů. Aktuálně je na čele Brazílie, kterou má na tiketech 32 % borců v kurzu 4,80:1. Za ní ale čeká na šanci hned trio černých koní. Čtrnáct procent tipérů sází na klopýtající Argentinu za 14:1, pomalu se rozjíždějící Francii za 9,5:1, ale i Belgii s kurzem 8:1.

Lukaku, De Bruyne, Mertnes. Skvěle hrající Belgii má na tiketu i borec s přezdívkou Nicktimex, který míří na skvělou výhru 186 120 Kč.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.