Hlavní obsah

Dva vyrovnané mače na úvod! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Uruguay začíná osmifinále jako jasný favorit a Francii s Argentinou čeká vyrovnaná bitva. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Dva vyrovnané mače na úvod! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Kdo půjde jako první do čtvrtfinále? Tipéři věří Uruguaycům a Francii. Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Po dvou nevýrazných výhrách přišlo jednoznačné představení proti Rusku a Uruguay tak splnila úvodní plán bez problémů. Proti stojí Portugalci, kteří sehráli epickou úvodní bitvu se Španělskem, porazili Maroko a nakonec byli pár centimetrů od vyřazení proti Íránu. Teď jdou Jihoameričané do osmifinále jako jasní favorité sázkařů v kurzu 2,78:1. Rovných 70 000 Kč pak na postup týmu kolem Suareze a Cavaniho naložil borec s přezdívkou 608952.

Nadějná Francie, nebo klopýtající Argentina?

Dva velcí favorité na titul se utkají už v osmifinále. Francie v tomto zápase není překvapením, ale málokdo čekal, že Argentina půjde až z druhého místa. Ve složitém zápase pro tipéry jich 40 % věří právě Francouzům v kurzu 2,40:1. OtikRakosnik se pak zaměřil na počet gólů a v analýze dodává: „Nepředpokládám, že by měl v zápase padnout pouze jeden gól, Argentina je slabá směrem dozadu a Francie není také kdejaký držák, zatímco oba výběry mají obrovské hvězdy v útoku."

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.