Hlavní obsah

Favorit na titul jde do boje! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Dva zápasy s jasným favoritem. Brazílie a Belgie si jdou pro čtvrtfinále. Tak to vidí tipéři. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Favorit na titul jde do boje! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Brazílie by si jako hlavní favorit na titul měla s Mexikem poradit. Stejně tak posílají tipéři za postupem i Belgii. Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Brazilská mašina na výhry se sice rozjížděla trochu pomalu, ale když se podívám na jiné favority, tak na tom kanárci nejsou až tak špatně. Po vyhoření Němců jsou navíc hlavním adeptem na titul, takže i v dnešním mači jim věří plných 90 % sázkařů v kurzu 1,51:1.

Rudí ďáblové pokračují dál

Čtvrtfinálového soupeře vítězi prvního dnešního mače pak určí souboj Belgie s Japonskem. Jasný favorit proti překvapení. Černý kůň turnaje proti jedinému asijskému zástupci v play off. Jak v analýze předpovídá tipér kubakandy: „Očekávám klidnější průběh, kdy Belgie půjde do vedení už v prvním poločase a Japonci se až na pár centrů do vápna na nic nezmůžou."

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.