Hlavní obsah

Anglie pokračuje, věří sázkaři! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Sázkaři jasně věří mladým Angličanům. Vyrovnanější pak bude evropská bitva. Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Anglie pokračuje, věří sázkaři! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Článek

Zápas Anglie s Kolumbií má jasného favorita. Naopak třetí evropské osmifinále vypadá na třetí penaltový rozstřel. Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1 000 Kč pro nové hráče!

Anglie si poradila s jednoduchou skupinou a nakonec ani zaváhání s Belgií jí nemusí mrzet. Jde do boje o titul lehčí částí pavouka. Tam jí na úvod čeká ambiciózní Kolumbie, které ale v kurzu 4,01:1 věří pouhá desetina tipérů.

Další evropské penalty?

Dvakrát se v osmifinále potkaly evropské týmy a dvakrát rozhodovaly pokutové kopy. Dnes nás čeká třetí evropská bitva, kterou navíc už před startem play off odhadovali sázkaři na vůbec nejvyrovnanější zápas ze všech. Nic se na tom nemění. Polovina tipů míří na plichtu v kurzu 2,94:1. Pro jistotu až na postup pak naložil tipér s přezdívkou sparticka. Ten už na svém rozjetém tiketu míří na 74 700 Kč.

Získejte 1 000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1 000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.