Hlavní obsah

Chorvati ukončí ruský sen! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1 000 Kč zdarma

Tipéři posílají na světovém fotbalovém šampionátu v Rusku dál Anglii a Chorvatsko, vidíte to podobně? Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport.net

Chorvati ukončí ruský sen! Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1000 Kč zdarma

Článek

Dnes jdou do bitvy o semifinále v roli favorita Chorvati a Angličané. Potvrdí svou roli? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1000 Kč pro nové hráče!

Tři ze čtyř dnešních aktérů prošli do čtvrtfinále až přes pokutové kopy. Rusko šokovalo Španěly a naopak Chorvaté odvraceli v souboji s Dánskem překvapení. Večer naskočí do zápasu jako favorité právě svěřenci kouče Daliče, kterým věří tři čtvrtiny tipérů v kurzu 2,24:1.

Anglická jízda pokračuje!Odpolední zápas svede dohromady další dva evropské týmy, když čtvrtfinálové překvapení Švédsko vyzve ambiciózní Albion. Tým kouče Southgatea konečně zlomil anglické penaltové prokletí a proti zodpovědně hrajícím Švédům je favoritem v kurzu 1,92:1.

Získejte 1000 Kč zdarma!Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno 1000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.