Hlavní obsah

Kdo ovládne finálovou bitvu? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1000 Kč zdarma

Je tady netrpělivě očekávaný vrchol! Kdo ovládne finále fotbalového MS 2018? Vstupte do největší komunity sázkařů a vyzvedněte si během MS historicky největší bonus 1000 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Kdo ovládne finálovou bitvu? Vsaďte si na MS v Tipsportu a získejte 1000 Kč zdarma

Článek

Po dvaceti letech se dvě výjimečné generace dostaly opět na vrchol. Kdo přidá třešničku na mistrovský dort? Tušíte, jak to v neděli dopadne? Naskočte do největší komunity sázkařů, kde na vás čeká historicky největší odměna – 1000 Kč pro nové hráče!

Thierry Henry, Zinédine Zidane, Lilian Thuram, Didier Deschamps na jedné straně a Davor Šuker, Zvonimir Boban nebo Robert Prosinečki na straně druhé. O čem je řeč? O dvou výjimečných generacích, které na MS 1998 udělaly velkou radost svým zemím. Po dvaceti letech jsou zde opět oba týmy nabité hvězdami současného fotbalu, které se tentokrát potkají až ve finále MS.

Opakování po dvaceti letech?

Mbappé, Griezmann, Pogba, Lloris. Skvělá sestava Francouzů se během turnaje rozehrávala k famózním výkonům a do finále jde jako jasný favorit, když ji mají na tiketu tři čtvrtiny tipérů v kurzu 1,9:1. Proti stojí Chorvaté s úžasnou osou týmu kolem Vidy, Modriče, Rakitiče a Mandžukiče. Těm v jejich historicky prvním finále věří 16 % tipujících s kurzem 4,23:1

Zelenou fajfku si pak už připsal na svůj tiket tipér s přezdívkou carbonneau1. Ten totiž Chorvaty poslal minimálně na třetí místo, což mu zpečetil Mario Mandžukič v prodloužení proti Anglii. Pokračuje tak jízda za výhrou 325 000 Kč.

Získejte 1000 Kč zdarma!

Výjimečná akce zaslouží i výjimečný bonus. Pro nové hráče je tak v Tipsportu připraveno  1000 Kč zdarma!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte navíc i vstupní bonus 50 000 Kč!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.