Hlavní obsah

Kde najdete sportovní hvězdy pohromadě? Jedině na O2 TV!

Už nemusíte chodit štěstíčku naproti. Nejvyšší fotbalovou soutěž uvidíte v multidimenzi jedině v O2 TV. Od příští sezóny vám totiž jedině O2 TV nabídne exkluzivní přenosy z Fortuna ligy, Ligy mistrů a hokejové Extraligy.

Foto: O2 Czech Republic a.s.

Ilustrační foto

Článek

Chcete konečně zjistit, jestli je Ronaldo lepší než Messi? Chybí vám v Rusku čeští fotbalisté? Probudí se na podzim Robert Lewandowski? Odpověděli jste si třikrát ano? Pak se vězte, že ty nejlepší hráče z Ligy mistrů uvidíte pouze na podzim pouze na obrazovkách O2 TV Sport.

Navíc se můžete těšit i na konfrontaci nejlepších evropských klubů s českým mistrem Viktorií Plzeň, která se vrací do Ligy mistrů po pěti letech. A pozor! Od nadcházející sezóny O2 TV poprvé v historii odvysílá všechny zápasy české fotbalové Fortuna ligy. Kompletní porci 105 zápasů najdete pouze v O2 TV. Tím však sportovní hody v O2 TV nekončí. Všichni zákazníci se od podzimu dočkají také přímých přenosů zápasů hokejové Extraligy.

Jak rychle získat O2 TV se všemi zápasy?

O2 TV je dostupná všem českým domácnostem. Stačí vám dostatečně rychlé připojení k internetu a set-top-box, který připojíte k vašemu televizoru. Můžete se dívat s celou rodinou si užívat si mnoha funkcionalit O2 TV. Díky zpětnému zhlédnutí a možností sledovat O2 TV až na čtyřech zařízeních současně. Už nikdy se tak nebudete muset hádat, jestli v televizi poběží fotbal, rodinný film či seriál.

Vše o O2 TV najdete na webu o2.cz/tv nebo na lince 800 02 02 02.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.