Hlavní obsah

Jak najít vítězného koně? Bookmaker Tipsportu radí před Velkou Pardubickou

Dostihový svátek roku je tady a na souboj dvaadvaceti koní na nejtěžším kontinentálním dostihu má políčeno i největší komunita sázkařů! Obhájí triumf loňský šampion? Jak se povede koním Josefa Váni? Zúčastněte i se speciální soutěže Dostihová mánie.

Foto: Tipsport

Jak najít vítězného koně? Bookmaker Tipsportu radí před Velkou Pardubickou

Článek

Závod trvá necelých deset minut. Čeká na něj celá česká sportovní veřejnost. Třicet překážek a jako čtvrtý v pořadí obávaný Velký Taxis, který se skáče jen jednou v roce. Zopakuje No Time To Lose parádní jízdu z minulého roku i s novým žokejem Josefem Váňou mladším, nebo se konečně dočká jeho stájový kolega Ange Guardian. Po druhém a pátém místě v minulých ročnících sahá s Jiřím Kouskem k vítězství v kurzu 5,75:1 a s důvěrou pětiny tipérů.

Dostihová mánie je tady a bookmaker radí jak poznat vítěze

Tipsport pro dostihové fajnšmekry připravil dvě unikátní vychytávky. První je nejširší kurzová nabídka na trhu, kde si můžete vsadit na nejlepšího koně v českém chovu, nebo na nejlepšího svěřence Josefa Váni.

Druhou je pak dostihová mánie, soutěž ve které si stačí vsadit za 50 Kč na libovolnou příležitost ve Velké pardubické a jste ve slosování o parádní odměny. Jak ale najít toho pravého koně? Bookmaker Tipsportu v rozhovoru připomíná: „Základem úspěchu je pečlivé studium koní a forem a pravidelná návštěva závodišť."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.