Hlavní obsah

Triumf Slavie na závěr? Ve vzduchu visí výhra 7 234 443 Kč

Postup je blízko, zvládne Slavia poslední krok? Jablonec potom čeká na závěr těžká bitva na půdě Dynama Kyjev.

Foto: Tipsport

Triumf Slavie na závěr? Ve vzduchu visí výhra 7 234 443 Kč

Článek

Je to skoro přesně rok. Visí to ve vzduchu a v celých Vršovicích je to zakázáno vyslovit. FC Astana. V domácím zápase stačil jeden jediný bod k jistotě postupu. Jenže stalo se to nejhorší, domácí prohra 0:1 a nečekaně rychlý konec v pohárové Evropě.

Střih. O rok později hostí Slavia v posledním mači základní skupiny Zenit Petrohrad a opět je to jediný bod, který zajistí domácím postup. Jak to vidí sázkaři? Plné tři čtvrtiny jich věří, že na Sinobo Stadium zůstanou všechny body v kurzu 1,72:1. Naprosto bez pochyb to pak vidí borec s přezdívkou pepsimen. Ten má na tiketu rovnou pět přesných výsledků, mezi kterými se vyjímá právě triumf sešívaných 3:1 a míří na skvostnou výhru 7 234 443 Kč.

Druhý český zástupce pak v daleko těžší pozici naskočí v Kyjevě proti domácímu Dynamu. Jablonci v tomhle případě sázkaři příliš nevěří a v kurzu 1,6:1 posílají za výhrou domácí tým.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.