Hlavní obsah

České finále na Australian Open? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport

Střetnou se ve finále grandslamu v Melbourne Parku Petra Kvitová a Karolína Plíšková? Sledujte živě obě semifinále na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

České finále na Australian Open? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport

Článek

V semifinálových bitvách, které živě zítra nabídne TV Tipsport narazí Petra Kvitová od 04:05 na Američanku Danielle Rose Collins. Karolína Plíšková se utká od 05:30 s Japonkou Naomi Osaka. Obě Češky jsou ve výborné herní pohodě. Petra Kvitová zcela jednoznačně poráží jednu soupeřku za druhou a Karolína Plíšková neuvěřitelně otočila duel s bývalou světovou jedničkou Serenou Williams z 1:5 ve třetím setu na 7:5 ve svůj prospěch a sklidila tak zasloužené uznání i od americké hráčky.

Finále Australian Open pro Petru Kvitovou!

Tipéři to vidí na postup do finále pro Petru Kvitovou. Tipér Misaice v analýze uvádí: „Tady hraji jednoznačně výhru naší megastar Petry Kvitové, která hraje v neskutečné formě, tak proč by to nemohlo být takhle dále?"

Vsaďte si a sledujte Australian Open na TV Tipsport!

Obě české hvězdy můžete sledovat v přímých přenosech na TV Tipsport. Vsaďte si a sledujte v akci světové hvězdy na Australian Open.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.