Hlavní obsah

Nadal nebo Djokovič? Sledujte živě finále Australian Open na TV Tipsport!

Rafael Nadal nebo Novak Djokovič? Majitel 17. grandslamových titulů nebo majitel 14. grandslamových titulů? Legendy světového tenisu proti sobě ve finále Australian Open, které v Melbourne Parku a na TV Tipsport slibuje velkolepou podívanou! Sledujte závěrečný duel v neděli od 09:30 živě na TV Tipsport a získejte zdarma 150 Kč!

Foto: Tipsport

Nadal nebo Djokovič? Sledujte živě finále Australian Open na TV Tipsport!

Článek

Oba hrají ve skvělé pohodě. Oba nadělili v semifinále turnaje soupeřům „kanárka" a bez sebemenších problémů s přehledem postoupili do finále. Nadal si poradil s překvapením turnaje Řekem Tsitsipasem 3:0 na sety. Stejným poměrem porazil Djokovič Francouze Pouilleho a soupeři dokonce povolil pouhé čtyři gamy. Finále Australian Open nabídne souboj tenisových legend a díky TV Tipsport můžete tento svátek tenisu sledovat živě!

„Rafa" po deseti letech získá druhý titul z Melbourne Parku!

Psal se rok 2009 a Rafael Nadal získal první titul na Australian Open. Je rok 2019, Nadal je po páté ve finále Australian Open a má po deseti letech další šanci podruhé získat Norman Brooks Cup. V analýze sázkař martykupka uvádí: „Nadal může být se všemi výkony naprosto spokojený, neztratil ani set. Naprosto zde dominuje ve všech ohledech své hry."

Vsaďte si a sledujte finále Australian Open na TV Tipsport!

Sledujte mužské finále Australian Open za účasti Rafaela Nadala a Novaka Djokoviče v přímém přenosu na TV Tipsport.

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.