Hlavní obsah

Rams vs Patriots! Vsaďte si u Tipsportu na Super Bowl a získejte 150 Kč zdarma!

Po roce je tady opět jedna z nejsledovanějších sportovních událostí na světě! V 53. Super Bowlu se proti sobě postaví Los Angeles Rams vs. New England Patriots a největší komunita sázkařů favorizuje tým tvořený okolo Toma Bradyho.

Foto: Tipsport

Rams vs Patriots! Vsaďte si u Tipsportu na Super Bowl a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V pondělí 00:30 našeho času se budou všechny zraky upírat na Mercedes-Benz Stadium v Atlantě, kde se Patriots legendárního kouče Billa Belichicka utkají s LA Rams  s talentovaným koučem McVayem. Podaří se Patriots podruhé za poslední 3 roky zvednout nad hlavu Lombardiho trofej?

Obrovské zkušenosti dovedou Patriots k titulu!

Patriots dovedou k titulu obrovské zkušenosti hlavního trenéra Billa Belichicka a quaterbecka Toma Bradyho. Na vítězství těchto zkušených borců sází 56 % tipérů v kurzu 1,80:1. Mladý kouč Rams Sean McVay s quaterbackem Jaredem Goffem si podle odborníků budou muset počkat. Stejný názor sdílí v analýze tipér s přezdívkou ladislav523: „Přes nespornou kvalitu na hřišti i u "sidelajny" to co podle mě chybí Rams nejvíc, jsou zkušenosti. LA má velmi mladého trenéra, k tomu mladý QB Goff, který týmu pomáhá primárně tím, že příliš "nekazí" a končí to dalšími hráči v sestavě, kteří toho moc v playoff odehráno nemají."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.