Hlavní obsah

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Další hrací den osmifinále Ligy mistrů! Ajax Amsterdam vs. Real Madrid a Tottenham vs. Borussia Dortmund. Plán na předvečer Dne svatého Valentýna? Vsadit si na Ligu mistrů a získat 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Liga mistrů je zpět! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Obhájce „ušatého" poháru Real Madrid vstupuje do vyřazovací fáze Ligy mistrů soubojem proti Ajaxu v roli jasného favorita na postup. Po pomalém rozjezdu sezony se Real zvedá a začíná znovu pravidelně vítězit. Real jde do zápasu v kurzu 1,97:1 na vítězství a se 74 % důvěrou největší komunity sázkařů.

Zraněné hvězdy = nepostup Tottenhamu!

Třetí tým anglické Premier league vs. první tým německé Bundesligy. Souboj „Kohoutů" s Dortmundem jistě nabídne zajímavou podívanou. Mírným favoritem na postup do další fáze Ligy mistrů je Borussia Dortmund. Hlavním důvodem vyřazení Spurs má být absence dvou klíčových hráčů Harryho Kanea s Delem Allim. Tento názor ve své analýze uvádí a tipuje v kurzu 1,70:1 i sázkař s přezdívkou cibule155: „Kane a Alli jsou klíčoví hráči na kterých je hra postavena. Především Kane je nenahraditelný. Dortmund je ve formě. S přehledem vede německou Bundesligu. Soupeře přehrává. Nedovedu si moc dobře představit čím by Spurs mohli německý velkoklub překvapit."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.