Hlavní obsah

Plzeň vs. Slavia! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

První z fotbalových vrcholů jara je tady! Viktoria Plzeň vs. Slavia Praha. Souboj prvních dvou klubů tabulky nabídne skvělou podívanou. Vsaďte si na šlágr 1. české ligy a sledujte ho živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Plzeň vs. Slavia! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport

Článek

Dva nejlepší české týmy současnosti se utkají v neděli od 17:00 ve Štruncových sadech. Využije Plzeň výhodu domácího prostředí a sníží šestibodovou ztrátu na první Slavii? Potvrdí Slavia nejlepší formu v lize a odskočí Plzni na rozdíl devíti bodů? Bitvu gigantů sledujte živě na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma!

Slavia v Plzni neprohraje!

Slavia je nejlepším mužstvem na půdě soupeřů. Z možných 30 bodů jich mimo svůj stadion získala rovných 25. Tuto statistiku podle největší komunity sázkařů potvrdí i v Plzni. Celých 75 % tipérů sází na to, že Slavia v kurzu 2,56:1 vyhraje. Sázkař s přezdívkou BarrandovTV ve své analýze zmiňuje, že trenér Trpišovský své svěřence na nedělní utkání s Plzní skvěle připraví po kondiční stránce a jeho tým bude dominovat ve středu hřiště, což nakonec rozhodne.

Sledujte šlágr na TV Tipsport!

I tentokrát si můžete vsadit a sledovat šlágr Plzeň – Slavia bez jakéhokoliv zpoždění. Užívejte si špičkový domácí fotbal v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.