Hlavní obsah

Odvety českých klubů v Evropské lize! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Dnes jsou v Evropské lize na programu odvety českých zástupců. Plzeň jede do Záhřebu ve velmi nadějné pozici, když před svými fanoušky vyhrála 2:1. Slavia doma v prvním utkání remizovala 0:0, takže případná trefa v Genku by mohla mít cenu zlata. Prosadí se? Vsaďte si u Tipsportu na odvety a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Odvety českých klubů v Evropské lize! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Plzeň ve Štruncových sadech zásluhou dvou branek svátečního střelce Luďka Pernici vyzrála na Dinamo Záhřeb 2:1. Do Chorvatska tedy přijela s výraznými postupovými ambicemi. V bouřlivém prostředí na stadionu Maksimir to nebude mít vůbec jednoduché. Jihoevropský celek na západě Čech naznačil, že jeho hráči mají vysokou kvalitu. Tu budou chtít v odvetě prokázat a českému mistrovi ještě zatopit. Podaří se Viktorce a Slavii postoupit? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma.

Genk vs. Slavia? Odveta je otevřená!

Úvodní utkání červenobílých sice skončilo remízou 0:0, ale rozhodně se bylo na co koukat. Na obou stranách zvonila branková konstrukce a oba gólmani se několikrát vyznamenali výbornými zákroky. Podobný fotbal se dá očekávat i v Cristal aréně. „Slavia má ve svém kádru zkušenější hráče než Genk, jehož kádr je velmi mladý a bez větších zkušeností z mezinárodní či evropské scény. To by mohl být klíčový předpoklad pro postup do další fáze," uvádí sázkař slama17 ve své analýze, ve které očekává minimálně dva přesné zásahy.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.