Hlavní obsah

UFC Fight Night v Praze! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

UFC zavítá v sobotu vůbec poprvé ve své historii do České republiky! Ve 20:00 vypukne v O2 aréně galavečer Fight Night, který nemá ve střední Evropě obdoby. Americký kolos bojových umění nabídne skvělou show i s naší bojovnicí Lucií Pudilovou. Vsaďte si na UFC a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

UFC Fight Night v Praze! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Tři nejcennější písmena na světě, to je UFC! Je skoro až k neuvěření, že se představí v Praze. Hlavní zápas večera obstará Polák Blachowicz proti Brazilci Santosovi. Českým želízkem v ohni bude Lucie Pudilová. Naše nejlepší bojovnice se postaví proti Američance Liz Carmoucheová. Pokud příbramská rodačka zvládne tento prestižní duel, posune se do Top 10 UFC. Povede se jí to a porazí legendu ženského MMA? Vsaďte si u Tipsportu na Lucii Pudilovou a získejte 150 Kč zdarma!

Lucie zápas zvládne!

Lucku čeká legenda ženského MMA Liz Carmoucheová, které má za sebou duely s Rondou Rouseyovou nebo Mieshou Tateovou. Pudilová tedy bude mít co dělat, aby aktuálně šestou ženu žebříčku porazila. Ovšem česká lvice je známá tím, že se v přípravě na jednotlivé zápasy opravdu nebojí tvrdé dřiny. A navíc, za vítězstvím ji požene vyprodaná aréna, takže by to mohla zvládnout. „Je o dekádu mladší než její soupeřka. Nemá problémy s kondicí a svůj výkonnostní vrchol má i přes dosud předváděné kvalitní výkony teprve před sebou. S ohledem na její tělesné parametry (dlouhé končetiny a solidní výška) ji považuji za velmi perspektivní zápasnici, která Američanku porazí," uvádí ve své analýze sázkař s přezdívkou ladislav523.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.