Hlavní obsah

Odveta PSG vs. Manchester United! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Pařížané v „Divadle snů“ zvítězili 2:0 a zajistili si tak velmi výhodnou pozici do druhého utkání. V Římě v prvním utkání uspěli domácí výsledkem 2:1 a jedou do Porta jako favorit na postup do další fáze. Kdo projde do čtvrtfinále Ligy mistrů? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Odveta PSG vs. Manchester United! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

United po nástupu Solskjeara pookřáli a proti PSG doufali v prodloužení vítězné série. Thomas Tuchel ale svoje borce skvěle připravil a ti „Rudým ďáblům" povolili pouze jedinou střelu na bránu. První utkání skončilo 2:0 a v odvetě se navíc Angličané budou muset obejít bez obrozeného Paula Pogby. Ten v 89. minutě dostal druhou žlutou a v Parku Princů bude sledovat své parťáky pouze z tribuny. Na Stadio Olympico padaly branky v rozmezí 70. – 80. minuty, když se nejprve dvakrát prosadil mladíček Zaniolo, za hosty následně korigoval Adrián López. Vsaďte si na druhé zápasy osmifinále a získejte 150 Kč zdarma!

Výhra a postup pro PSG!

Od Pařížanů to byl na Old Trafford skvělý taktický výkon. I bez zraněných hvězd Neymara a Edinsona Cavaniho dokázali diktovat tempo hry a nedovolili soupeři téměř nic. Doma znovu potvrdí, že patří mezi největší aspiranty na zisk „ušatého" poháru. Tipér s přezdívkou budinsky3 v analýze zmiňuje obrovskou sílu domácích na jejich stadionu a předpovídá, že zazáří francouzský klenot Kylian Mbappé.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.