Hlavní obsah

Slavia v osmifinále Evropské ligy! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Slavia předvedla impozantní výkon na hřišti Genku a zajistila si tak účast v dalším kole Evropské ligy. Navážou na povedený večer v Cristal aréně a dokáží překvapit španělské toreadory ze Sevilly s Tomášem Vaclíkem v bráně? Vsaďte si a získejte zdarma 150 Kč.

Foto: Tipsport

Slavia v osmifinále Evropské ligy! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Domácí se v posledních zápasech La Ligy trápí. Z pěti zápasů nevyhráli ani jeden a zbylé čtyři prohráli. Španělé mají ve svém kádru borce jako Jesus Navas, Pablo Sarabia, André Silva nebo náš reprezentační gólman Tomáš Vaclík a dá se očekávat vzestup jejich formy. Andalusané berou souboj proti Pražskému celku velmi vážně a chtějí si zvednout sebevědomí po posledních nevydařených zápasech v lize. Vsaďte si na utkání Sevilla vs. Slavia a získejte 150 Kč zdarma.

Sevilla žádné překvapení nepřipustí!

Podle bookmakeru Tipsportu je španělský klub s prozatímním kursem 1,20:1 naprosto jasným favoritem na postup do čtvrtfinále! V prvním kole vyřazovací části si poradil s velmi těžkým soupeřem, když italské Lazio Řím vyřadil celkovým skóre 3:0. Slavia postoupila zejména díky výborném výkonu na hřišti Genku, kde zvítězila 4:1. Přivezou si svěřenci Jindřicha Trpišovského do odvetného zápasu v Praze hratelný výsledek nebo domácí potvrdí kvalitu a žádné překvapení nedopustí?

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.