Hlavní obsah

Souboj Sparty s Plzní! Vsaďte si a sledujte ho živě na TV Tipsport

Bitva nesmiřitelných je tady! Vyprodaná Letná uvidí šlágr jako řemen. V sobotu od 17:30 se utká pražská Sparta s plzeňskou Viktorkou. Přiblíží se Letenští čelu ligy nebo se Viktoriáni bodově dotáhnou na Slavii? Vsaďte si a vyhecovanou bitvu sledujte živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Souboj Sparty s Plzní! Vsaďte si a sledujte ho živě na TV Tipsport

Článek

Fotbalová Sparta vstoupila do jarní části sezony skvěle, když zvítězila ve všech čtyřech zápasech. Dva zápasy, dvě asistence, kapitánská páska, vůdcovské schopnosti, lídr z nezaplacení. To je faktor X Letenských Bořek Dočkal, který po svém návratu z Číny ukazuje, jak velký hráč to je.

Tým vedený Pavlem Vrbou vlétl do jara neméně úspěšně. V klíčovém souboji Západočeši porazili Slavii 2:0 a v minulém kole na svém hřišti porazili výborně hrající Jablonec. Čí vítězná série bude pokračovat? Sledujte elitní českou ligu živě na TV Tipsport a vše se dozvíte!

Branky padat budou!

Plzeň se chce bodově dotáhnout na vedoucí Slavii a Sparta zase potřebuje zvítězit, aby uživila teoretickou naději na lepší umístění a šanci zahrát si předkolo Ligy mistrů. Oba týmy budou chtít vyhrát, a to by mohlo svědčit útočnému fotbalu. Sázkař motykvac v analýze věří, že uvidíme minimálně jeden gól na každé straně.

Sledujte vyhecovaný souboj na TV Tipsport!

I tentokrát si můžete vsadit a sledovat šlágr Sparta – Plzeň bez jakéhokoliv zpoždění. Užívejte si špičkový domácí fotbal v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.