Hlavní obsah

Baník jede na Slavii! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Miro Stoch proti Milanu Barošovi! I tak by se dal charakterizovat nedělní duel mezi Slavií a Baníkem. Dva skvělí ofenzivní hráči se postaví proti sobě, který z nich dovede svůj tým ke třem bodům? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Baník jede na Slavii! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Článek

Lídr soutěže přivítá čtvrtého. Sešívání na jaře jednou zaváhali v bitvě s Plzní, ale jinak dominují. Ostravané se po výborném podzimu trápí. Jejich bilance je jedna výhra, jedna remíza a dvě porážky. To jistě není vstup do jarní části, jaký si představovali. Napraví zaváhání z předchozích duelů v souboji s vedoucím celkem tabulky? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Slavia přidá další tři body do tabulky!

Slávisté mají nejvíce nastřílených branek v celé soutěži. Klíčovým hráčem je Miro Stoch, který má v hokejové terminologii 11+9 a je naprosto nenahraditelný pro celé mužstvo. Baníku nefunguje obrana, v posledních 4 zápasech dostal 7 branek, a to bude vyhovovat ofenzivním hráčům sešívaných. Tipér esazkar v analýze uvádí, že i přes těžký zápas v Seville to jednoznačně vidí na tři body pro domácí.

Sledujte Slavia - Baník na TV Tipsport!

I tentokrát si můžete vsadit a sledovat šlágr Slavia - Baník bez jakéhokoliv zpoždění. Užívejte si špičkový domácí fotbal v přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si ZDE účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.