Hlavní obsah

Odveta Slavia vs. Sevilla! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Na programu jsou druhé zápasy osmifinále Evropské fotbalové ligy. Pražané si ze Španělska přivezli až překvapivě nadějný výsledek na postup do další fáze. Dokážou doma uhrát postupové skóre a oslaví historický úspěch? Vsaďte si na Evropskou ligu a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Odveta Slavia vs. Sevilla! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Sešívaní uhráli stadionu Ramóna Sanchéze Pizjuána výborný výsledek 2:2, který jim do odvety dává značnou šanci na postup. Zejména díky výkonu brankáře Ondřeje Koláře, který se zaskvěl několika parádními zákroky, udržela Slavia remízový stav. Domácí fanoušci byli po zápase značně frustrovaní a své borce vypískali. Dokážou si je hráči Sevilly naklonit zpátky na svoji stranu po utkání ve Vršovicích? Tipujte na utkání Slavia Praha vs. FC Sevilla a získejte 150 Kč na sázení zdarma!

Slavia nepřekvapí a Sevilla postoupí do čtvrtfinále!

Tipér s přezdívkou Toroda19 ve své analýze uvádí: „Když se podíváme na první zápas, musíme uznat, že španělský soupeř udával tempo. I přes sympatický výkon slávistů byl ve všech aspektech lepším týmem. Sevilla se trápila v koncovce a nějaký gól mohla ještě přidat. Slavia dala obě branky po náhodných tečích, které skončily za zády Tomáše Vaclíka."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.