Hlavní obsah

Začíná čtvrtfinále Tipsport extraligy! Celé play-off sledujte živě jedině na TV Tipsport!

Přicházejí chvíle, na které všichni šest měsíců tvrdě dřeli a to, co fanoušci milují. Úvodní dějství čtvrtfinále napíší Hradec Králové s Kometou Brno a Plzeň s Olomoucí. Kdo vstoupí do svých sérií pravou nohou? Vypořádá se Hradec s obhájcem trofeje? Ostrou hokejovou akci sledujte živě na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy!

Foto: Tipsport

Začíná čtvrtfinále Tipsport extraligy! Celé play-off sledujte živě jedině na TV Tipsport!

Článek

V pondělí v 17:00 začíná v ČPP aréně první utkání, ve kterém domácí přivítají obhájce trofeje z Brna. Potká se čtvrtý s pátým po základní části, dají se očekávat vyhecovaná utkání plná soubojů, emocí a branek. Oba týmy mají kádry plné zkušených borců. Na jedné straně Erat, Čermák, Němec, na druhé Zámorský, Smoleňák nebo Koukal. Druhý mač obstará Plzeň s Olomoucí. Hanáci z posledních 8 zápasů 7 vyhráli a díky této úžasné sérii si zajistili přímý postup do čtvrtfinále. Proti nim bude stát hvězdné duo extraligy Gulaš-Kovář. Favoritem na postup je Plzeň, ale svěřenci koučů Tomajka s Motákem můžou překvapit. Povede se jim to? Sledujte živě celé play-off Tipsport extraligy jedině na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Kometa přes Hradec postoupí!

„Kometa se na play-off vždy dokáže dobře připravit, poslední dvě sezóny dokráčela k titulu impozantním skóre 12:2 na zápasy! Na marodce není víceméně nikdo, navíc je čas doléčit drobné šrámy. V základní části extraligy byla sice bilance zápasů příznivější pro Hradec, ale Kometa je zkušený tým. V play-off hraje o poznání lépe než v základní části." To uvádí ve své analýze série tipér s přezdívkou vasekp.

Sledujte živě kompletní program play-off Tipsport extraligy a v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo, a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po finále!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.