Hlavní obsah

Sledujte živě celé play-off Tipsport extraligy jedině na TV Tipsport!

Úvodní dvě čtvrtfinálové série hokejové Tipsport extraligy (Hradec Králové - Brno a Plzeň - Olomouc) jsou v plném proudu. Nyní přichází na řadu zbylé dvě. Třinec změří síly s Vítkovicemi a Liberec jde do boje proti Mladé Boleslavi. Kdo začne lépe? To sledujte živě na TV Tipsport, jediné televizi, která vám přináší všechny zápasy!

Foto: Tipsport

Sledujte živě celé play-off Tipsport extraligy jedině na TV Tipsport!

Článek

Na fanoušky čeká další porce hokejové zábavy. Druhý tým základní části Třinec na svém ledě přivítá Vítkovice, které v předkole play off vyřadily Spartu 3:1 na zápasy. Proti Ocelářům se jim letos moc nedařilo, když prohrály tři ze čtyř soubojů, a navíc svěřenci trenéra Václava Varadi mají po skoro dvoutýdenním odpočinku dostatek sil. Další série začne na ledě Liberce, kam k úvodním dvěma utkáním zavítá Mladá Boleslav. Favoritem jsou Severočeši. Ještě aby ne, když získali Prezidentský pohár. Potvrdí roli favorita a udělají první krok k postupu do semifinále? Sledujte TV Tipsport!

V Liberci to bude padat

„Boleslav odehrála gólově úspornou a vyrovnanou sérii se Zlínem. Jenže hokejisté z pod Ještědu mají mnohem šikovnější a efektivnější střelce, takže hosté budou muset zabrat. Jeden nebo dva góly proti Bílým Tygrům stačit nebudou. V základní části padlo ve vzájemných zápasech pokaždé alespoň pět branek. Minimálně stejný počet zásahů uvidíme i teď," uvádí v analýze prvního duelu tipér s přezdívkou redisman.

Sledujte živě kompletní program play-off Tipsport extraligy v plném rozlišení!

Obhájí Kometa titul? Naplní Třinec velká očekávání? Kdo se s Tipsport extraligou rozloučí? Je pouze jediné místo, a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy od toho prvního až po finále! Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč. Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.