Hlavní obsah

Češi míří do Wembley! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Kvalifikace na příští mistrovství Evropy ve fotbale startuje. A pořádně zostra! Český výběr zahájí cestu na turnaj, který společně pořádá dvanáct zemí Starého kontinentu, na hřišti největšího favorita skupiny A. Dokáže v Anglii uspět? Vsaďte si na první kvalifikační kolo a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Češi míří do Wembley! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Cíl výběru vedeného koučem Jaroslavem Šilhavým je jednoznačný. Skončit do druhého místa a přímo postoupit na EURO, kam se může těšit 24 mužstev. Hned start ale bude nesmírně složitý. Na Čechy čeká čtvrtý tým posledního MS v Rusku. Ten se navíc představí v domácím prostředí a může se tak spolehnout na podporu drtivé většiny z 90 000 diváků. Budou fanoušci odcházet spokojení? Nebo se snad chystá senzace? Vsaďte si na zápas Anglie vs. Česko a získejte 150 Kč zdarma!

Obrovská ofenzivní síla Albionu udeří alespoň ve dvou případech!

Sázkař s přezdívkou FryclinFrycli má ve své analýze jasno: „Problémy nám určitě bude dělat skvěle hrající Sterling. V repre mu to sice tolik nestřílí, ale v kvalifikaci by to mohl prolomit. Kane, Ali, to je jádro Spurs, netřeba představovat. Mladá hvězda z BVB Sancho, který se ukazuje jako velká naděje, se bude chtít ukázat. Anglie určitě skóruje nejméně dvakrát."

Získejte 150 Kč zdarma na první sázky

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.