Hlavní obsah

Brazilská míčová kouzla v Edenu! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma

Po těžké kvalifikaci v Anglii si čeští fotbalisté stihnou maximálně krátce odpočinout, lehce zatrénovat a už na ně čeká další nesmírně kvalitní protivník. Do České republiky totiž přijíždí „selecao“, to nejlepší, co má momentálně k dispozici Brazílie. Vsaďte si na přátelák a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Brazilská míčová kouzla v Edenu! Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma

Článek

Poslední vzájemné střetnutí obou zemí? To už je staré dlouhých 22 let. Tehdejší vicemistři Evropy si zahráli na Konfederačním poháru a v semifinále podlehli právě týmu z Jižní Ameriky. O góly se postarali fenomenální forvardi Ronaldo a Romario. Přichází ideální čas na odvetu, také proto, že diváci v beznadějně vyprodaném Edenu rozhodně poženou mužstvo Jaroslava Šilhavého vpřed. Půjdou domů s veselou? Vsaďte si na utkání Česko vs. Brazílie.

Jihoameričané budou příliš velkým soustem

Brazilci v Praze nezaváhají, myslí si sázkař Gooner007. Důvody popsal ve své analýze: „Už podle nominace jsme si mohli všimnout, že k nám nepřicestuje žádný B-tým. Alisson, Danilo, Marquinhos, Casemiro, Philippe Coutinho, Roberto Firmino, ti všichni tu budou. Trenér Tite se sice bude muset obejít bez zraněného Neymara, ale vadí to opravdu tak moc? Prakticky jakákoliv sestava bude hvězdná. Brazílie tento duel ovládne a zvítězí."

Získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.