Hlavní obsah

Vrátí se Kladno s Budějovicemi do extraligy? Sledujte baráž na TV Tipsport!

„V mých očích vidím Pardubice v příští sezoně v Chance lize,“ píše ve svém blogu sázkař Wrobelian. Souhlasíte s tipérovým názorem a také posíláte klub, který patří mezi elitu nepřetržitě od roku 1950, o patro níž? Vsaďte si a sledujte dramatické barážové boje živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Vrátí se Kladno s Budějovicemi do extraligy? Sledujte baráž na TV Tipsport!

Článek

Už několik kol před koncem skupiny o udržení bylo jasné, že Litvínov s Karlovými Vary se v klidu zachrání. Naopak Chomutov s Pardubicemi získaly nepříjemnou jistotu účasti v bitvách se dvěma nejúspěšnějšími účastníky play off Chance ligy, Českými Budějovicemi a Kladnem. A právě tým ze středních Čech má podle Wrobeliana slušné šance. „V play off si nejprve hladce poradil s Havířovem a také přes Jihlavu, která ovládla základní část, přešel jasně 4:1. Tomáš Plekanec nasbíral 15 bodů a s Jaromírem Jágrem budou určitě obrovskými motivátory pro zbytek týmu," myslí si.

Pardubice čeká pád

„Dynamo hraje nejvyšší soutěž už 59 let v kuse, ale teď to s ním vypadá bledě. Obsadilo poslední místo s ostudnými 36 body. Za 52 zápasů nastřílelo pouhých 102 branek. Ukázkou toho, jak to s ním teď asi vypadá je to, jak se projevují fanoušci. Pardubicím nevěřím," uvedl Wrobelian.

Nesympatické České Budějovice

K Motoru necítí sázkař žádnou náklonnost. „Neberu panu Prospalovi, co za svoji kariéru dokázal, ale jako trenér se mi opravdu nelíbí. Možná mě přesvědčí o opaku v baráži. Zaznamenal jsem ale, že většina hráčů má smlouvy jen do konce sezony. A pokud budou předvádět výkony jako ve čtvrtfinále proti Havířovu, tak to budou mít Budějovičtí velice těžké."

Vsaďte si a sledujte baráž o Tipsport extraligu živě na TV Tipsport!

Sledujte dvanáctikolovou prolínací válku na TV Tipsport a přesvědčte se, zda má tipér Wrobelian ve svém blogu pravdu! Založte si účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.